ΗΠΑ: Να αρθούν οι τιμωρητικοί δασμοί στα κινεζικά προϊόντα ζητούν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί βουλευτές
11:14 - 21/01/2022
Πάνω από 140 Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, κάλεσαν χθες Πέμπτη την Αμερικανίδα αντιπρόσωπο για το εμπόριο να επεκτείνει τη διαδικασία εξαίρεσης από τους τελωνειακούς δασμούς στα κινεζικά προϊόντα, για να βοηθηθούν αμερικανικές εισαγωγικές εταιρείες οι οποίες τιμωρούνται από αυτή την υπερδασμολόγηση.
Η λήξη, πριν από ενάμιση χρόνο, προηγούμενου μεγαλύτερου προγράμματος εξαίρεσης τιμώρησε εταιρείες που εισάγουν κινεζικά προϊόντα για τη δική τους παραγωγή, εκτίμησαν τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων σε επιστολή τους προς την Κάθριν Τάι.
«Οι αυξήσεις κόστους υπονομεύουν την ανταγωνιστικότητα των αμερικανικών εταιρειών, τα προϊόντα των οποίων είναι πλέον πιο ακριβά α
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr