Ερευνούν και άλλες καταγγελίες για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια

12:22 - 21/01/2022

Συνελήφθη 37χρονος ιερέας στα Κάτω Πατήσια για βιασμό ανήλικης. Πρόκειται για ιερέα του ιερού ναού Άγιου Δημητρίου των Όπλων. Το άρθρο Ερευνούν και άλλες καταγγελίες για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία-σοκ σε βάρος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια

Σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει μια κοπέλα, κάτοικος της περιοχής όπου λειτουργούσε ο ιερέας, που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Η κοπέλα στη μαρτυρία της αναφέρει, ότι πήγε στο γραφείο του ιερέα, για να πληρωθεί για ένα γκράφιτι που είχαν κάνει με έναν φίλο της και εκείνος φέρεται να της έδωσε χρήματα, ζητώντας της ως αντάλλαγμα Το άρθρο Νέα καταγγελία-σοκ σε βάρος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Νέες καταγγελίες για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια: «Μου έδινε 50 ευρώ για μια ώρα από τη ζωή μου»

Το φως της δημοσιότητα βλέπουν και άλλες καταγγελίες για τον 37χρονο ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.  Μια νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει ότι την είχε προσεγγίσει ο ίδιος ιερέας, που κατηγορείται για βιασμό, στο γραφείο του, δίπλα από την εκκλησία που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια και της είχε προσφέρει 50 ευρώ ζητώντας «μία ώρα από τη ζωή της». Η ίδια δεν είχε καταλάβει τι εννοούσε ενώ ο ιερέας συνέχισε να της εξηγεί ότι έχει ένα κτήριο που ήθελε να το ετοιμάσει για τη νεολαία του κατηχητικού. Όπως εξιστορεί η ίδια της είπε να πάνε το βράδυ μόνοι τους για να δουν πώς θα το ζωγραφίσουν, αφού η νεαρή κοπέλα έκανε γκράφιτι. «Μου είπε να μην φοβάμαι καθόλου και ότι θα είμασ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023