Σάκκαρη: «Πω πω πω Μαρία» και «μήλο μου κόκκινο» – Η στιγμή που της τραγουδούν Έλληνες στην κερκίδα

13:22 - 21/01/2022

Η Μαρία Σάκκαρη είναι εντυπωσιακή ως τώρα στο Australian Open. Μετά την επικράτησή της επί της Ζενγκ, ακολούθησε η νίκη με 2-0 σετ της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και η πρόκριση στις «16» του τουρνουά για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Στον αγώνα της κόντρα στη Ζενγκ, οι Έλληνες στην κερκίδα της τραγούδησαν το «My Number 1» της Έλενας Παπαρίζου, με την ίδια να χαμογελάει, προσπαθώντας παράλληλα να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Στη μάχη της κόντρα στη ρωσίδα τενίστρια, οι ομογενείς στην Αυστραλία, ήταν ακόμα πιο ευρηματικοί, αφού τραγούδησαν τα παραδοσιακά άσματα «Πω πω πω Μαρία» και «μήλο μου κόκκινο». Δείτε το βίντεο: Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σάκκαρη: «Πω πω πω Μαρία» και «μήλο μου κόκκινο» της τραγούδησαν οι Έλληνες οπαδοί

Μαρία Σάκκαρη: Με παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια και Έλενα Παπαρίζου, εμψύχωσαν οι Έλληνες ομογενείς την Ελληνίδα τενίστρια.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Σάκκαρη: «Πω πω πω Μαρία» και «μήλο μου κόκκινο» - Η στιγμή που της τραγουδούν Έλληνες στην κερκίδα

ΒΙΝΤΕΟ - Σάκκαρη: «Πω πω πω Μαρία» και «μήλο μου κόκκινο» - Η στιγμή που της τραγουδούν Έλληνες στην κερκίδα 21/01/2022 Μετά την Έλενα Παπαρίζου που ακούστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη στο Australian Open, οι ομογενείς άλλαξαν ρεπερτόριο στο σημερινό ματς. Έτσι σε μια προσπάθεια να την κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι της, τραγούδησαν τα: «Πω πω πω Μαρία» και «Μήλο μου κόκκινο». Μάλιστα, η Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε ερώτηση για τις επιλογές τους και για το εάν θα τους μετέφερε κάποια προτίμηση. «Δε νομίζω, ό,τι έχουν έμπνευση. Θα το αφήσω πάνω τους, γιατί μέχρι τώρα το ρεπερτόριό τους ήταν πολύ πετυχημένο», ανέφερε.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας