Βιασμός ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες και μαρτυρίες

13:38 - 21/01/2022

Άγιος Παντελεήμονας: «Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον πατέρα σου», της έλεγε, αφού πρώτα την εξομολογούσε και στη συνέχεια τη βίαζε, όπως καταγγέλλει η ίδια, η οποία αποκάλυψε ότι ο ιερέας της ζητούσε συνεχώς γυμνές φωτογραφίες της. Το κορίτσι που σήμερα, που είναι πια 16 ετών, είδε μια ταινία για... The post Βιασμός ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες και μαρτυρίες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Τι είπε στους αστυνομικούς ο ιερέας που συνελήφθη

Σοκαρισμένοι είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων από όσα περιέγραψε το νεαρό κορίτσι ότι έζησε στα χέρια του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια. «Πιστεύουμε την κοπέλα όχι 100% αλλά 200%» είπαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. «Δεν έχουν γίνει έτσι ακριβώς τα πράγματα» φέρεται να υποστηρίζει ο ιερέας, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του, που μετέφερε ο ρεπόρτερ του Star. «Θα μεταφέρω στον πελάτη μου την κατηγορία και θα πρέπει αν έχει κάνει όσα του αποδίδονται να το παραδεχτεί στις Αρχές ενώ αν δεν ισχύουν θα πρέπει να εξηγήσει γιατί η κοπέλα ισχυρίζεται ότι την βίασε ή την κακοποίησε» δήλωσε στους δημοσιογ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βιασμός ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον πατέρα σου

«Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον πατέρα σου». Αυτά έλεγε, αφού πρώτα την εξομολογούσε και στη συνέχεια τη βίαζε, όπως καταγγέλλει η ίδια, η οποία αποκάλυψε ότι ο ιερέας, ο οποίος της ζητούσε συνεχώς γυμνές φωτογραφίες της. Το κορίτσι που σήμερα, που είναι πια 16 ετών, είδε μια ταινία για κακοποιημένες γυναίκες και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον εφιάλτη που είχε βιώσει. Αποκάλυψε στους γονείς της ότι έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον εν λόγω ιερέα, και εκείνοι με τη σειρά τους πήγαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τον κατήγγειλαν για βιασμό. Οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση για 10 μέρες και το απόγευμα της Πέμπτης τον συνέλαβαν. Ήταν 12,5 ετών το παιδί, όταν, όπως καταγ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]