Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το σπίτι μετά την περιπέτεια με τον covid: «Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν»

15:06 - 21/01/2022

H Mαρία Ηλιάκη εξήγησε πως στην μετά covid εποχή, νιώθει πως δεν είναι η ίδια!

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε τηλεοπτικά μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Στο πλατό της εκπομπής του MEGA, «Τι λες τώρα», επέστρεψε η Μαρία Ηλιάκη, δύο εβδομάδες μετά την δημοσιοποίησε της είδησης ότι κόλλησε κορονοϊό. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία της, με τους συνεργάτες της να την καλωσορίζουν πίσω στην εκπομπή. «Είμαστε όλοι καλά, οικογενειακώς. Όλα είναι καλά! Χρειάζεται πολλή προσοχή. Εγώ πρόσεχα πολύ και την πάτησα, άρα χρειάζεται περισσότερη προσοχή», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Πριν δύο εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη διαγνώστηκε με κορονοϊό, κάτι που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της στην εκπομπή […] The post Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

H Μαρία Ηλιάκη για τον κορονοϊό: «Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν»

Η Μαρία Ηλιάκη μετά από δύο εβδομάδες σχεδόν που βρίσκεται σε καραντίνα σήμερα βγήκε για πρώτη To άρθρο H Μαρία Ηλιάκη για τον κορονοϊό: «Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Ηλιάκη: Επέστρεψε στο «Τι λες τώρα» μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Τα πρώτα λόγια

Κανονικά εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Τι λες τώρα» η Μαρία Ηλιάκη η οποία τις προηγούμενες ημέρες To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: Επέστρεψε στο «Τι λες τώρα» μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Τα πρώτα λόγια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal