Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Μου πρόσφερε χρήματα για μία ώρα μαζί του» καταγγέλλει κοπέλα (βίντεο)

15:50 - 21/01/2022

Σοκάρουν οι νέες περιγραφές κοπέλας για τον ιερέα που κατηγορείται πως βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια – «Μου έκανε προσωπικές ερωτήσεις, μου πρότεινε 50 ευρώ για μία ώρα από τη ζωή μου». Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιαρέα που κατηγορείται πως βίασε ανήλικη μέσα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια. Κοπέλα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Εγινε μόδα πλέον να καταγγέλουμε βιασμούς

Προκλητικός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται τις όποιες κατηγορίες.

Διαβάστε το στο

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Εγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουμε βιασμούς

Προκλητικός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται τις όποιες κατηγορίες.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Σοκ προκαλεί η κατάθεση της ανήλικης για τα όσα βίωσε

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτονται για την δράση του ιερέα που συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προβεί σε κακοποίηση και άλλων παιδιών. Στην κατάθεση που έδωσε -και την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα»– στις 9 Νοεμβρίου […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Και δεύτερη ποπέλα τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες σε βάρος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που ήδη κατηγορείται ότι βίασε ξανά και ξανά ένα ανήλικο κοριτσάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες και μια δεύτερη κοπέλα που σήμερα είναι 20 χρονών καταγγέλλει ότι πριν από δύο χρόνια, της πρότεινε να τού αφιερώσει μία ώρα από τον χρόνο της, με σκοπό να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”