Της έφυγε το δόντι και το… κατάπιε στον «αέρα» της εκπομπής της Καινούργιου!

17:26 - 21/01/2022

Η δημοσιογράφος μετέφερε το ρεπορτάζ της όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Έσπασε το δόντι μου», αναφώνησε, πιάνοντας το στόμα της. «Έσπασε το δόντι μου, δεν υπάρχει λογική», συνέχισε, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην διακόψει τη ροή του λόγου της. Όλη η ομάδα της εκπομπής έμεινε έκπληκτη με την Κατερίνα Καινούργιου να την ρωτά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Της έφυγε το δόντι στον αέρα της εκπομπής – Πώς αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου

Ατύχημα με το δόντι της είχε η Έλενα Πολυκάρπου τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έχασε το δόντι της στον «αέρα» η Έλενα Πολυκάρπου – Πώς αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου

Στον αέρα του «Super Κατερίνα» βρισκόταν η συνεργάτιδα της εκπομπής και μετέδιδε το ρεπορτάζ όταν αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά. «Έσπασε το δόντι μου» είπε χαμηλόφωνα η Έλενα Πολυκάρπου και έπιασε το στόμα της. Την ίδια στιγμή όμως προσπαθούσε να μην χάσει τη ροή της σκέψης της και να συνεχίσει να δίνει το ρεπορτάζ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας