DWTS: Η Βίκυ Καγιά ρώτησε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αν πήγε στο show για να της «φάει» τη δουλειά

23:02 - 21/01/2022

Βίκυ Καγιά και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκαν στο ίδιο πλατό μετά τα όσα έχουν γραφτεί για τις σχέσεις του εξαιτίας της αποχώρησης της πρώτης από το GNTM και την είσοδο της δεύτερης. Η Βίκυ Καγιά και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκαν η μια δίπλα στην άλλη στο πλατό του DWTS. Η παρουσιάστρια του show του Star Channel υποδέχθηκε το μοντέλο στο show το βράδυ της Παρασκευής (21/01). «Απόψε η κατάσταση έχει γίνει υπέρ καρασυγκλό, all the freaking way, γιατί έχουμε εδώ πέρα τα αστέρια μας την Ισμήνη και τον Άγγελο και θα χορέψετε» είπε η Βίκυ Καγιά ενθουσιασμένη και υποδέχθηκε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη. Στην συνέχεια, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου χόρεψε ένα fusion tango και

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

DWTS - Βίκυ Καγιά για Παπαβλασοπούλου: Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου πάρεις τη δουλειά; (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά έριξε το «καρφάκι» της μπροστά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όταν τελείωσε τον χορό της στο χθεσινό DWTS.

Διαβάστε το στο

DWTS: Επική ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου – «Δεν πιστεύω να μου φας τη δουλειά;»

Η παρουσιάστρια πέταξε το καρφί της στην αντικαταστάτριά της στο GNTM

Διαβάστε το στο

DWTS: Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω να ήρθες κι εδώ να μου πάρεις την δουλειά;»

Tο «καρφί» της Βίκυς Καγιά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το DWTSΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

DWTS: Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – «Δεν πιστεύω να ήρθες κι εδώ να μου πάρεις την δουλειά;»

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υποδέχθηκε η Βίκυ Καγιά ως guest στο DWTS κι η κριτής του GNTM εντυπωσίασε με τις χορευτικές […] The post DWTS: Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – «Δεν πιστεύω να ήρθες κι εδώ να μου πάρεις την δουλειά;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου πάρεις τη δουλειά;»

Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ας μας κάνει μια πρόταση το κανάλι να είμαστε μαζί, γιατί πάμε πακετάκι, να μην απαντάμε σε άβολες ερωτήσεις συνέχεια».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας