O σέξι χορός της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο DWTS και η απίστευτη ατάκα από την Βίκυ Καγιά – «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου φας τη δουλειά;»
23:10 - 21/01/2022
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε στην σκηνή του DWTS και εντυπωσίασε τους κριτές αλλά και το κοινό με τον σέξι χορό της. Αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με την Βίκυ Καγιά μετά την αποχώρησή της από το GNTM. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν χόρεψε fusion tango. Ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά της επιφύλαξε μία ατάκα γεμάτη […]
The post O σέξι χορός της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο DWTS και η απίστευτη ατάκα από την Βίκυ Καγιά – «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου φας τη δουλειά;» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Tο «καρφί» της Βίκυς Καγιά στην Παπαβλασοπούλου για το DWTS: «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου πάρεις τη δουλειά;»
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Dancing with the Stars: Επική ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου – «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου φας τη δουλειά;»
Το «Dancing with the Stars» επέστρεψε και απόψε live μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.
To άρθρο Dancing with the Stars: Επική ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου – «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου φας τη δουλειά;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr