Τσιτσιπάς: «Απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό με Φριτζ»

10:02 - 22/01/2022

Τσιτσιπάς: «Απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό με Φριτζ» 22/01/2022 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Μπενουά Περ, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Γάλλου και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας ήταν χαρούμενος για την επικράτησή του, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στο court. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς: Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους με πολύ ταλέντο. Σημαντική η νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και τη μοιράστηκα με τον κόσμο». Για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Αμερικανό Φριτζ: «Μ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Σημαντική η νίκη, τον καλύτερο μου εαυτό με τον Φριτζ»

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που διήρκησε δύο ώρες και 45 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 7-5, 6-7 (2), 6-4 του Γάλλου Μπενουά Περ και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. «Είμαι χαρούμενος που νίκησα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους και διαθέτει πολύ ταλέντο. Είναι σημαντική η νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και την μοιράστηκα με τον […] Το άρθρο Τσιτσιπάς: «Σημαντική η νίκη, τον καλύτερο μου εαυτό με τον Φριτζ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)