Τσιτσιπάς: «Απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό με Φριτζ»
10:02 - 22/01/2022
Τσιτσιπάς: «Απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό με Φριτζ»
22/01/2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Μπενουά Περ, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Γάλλου και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας ήταν χαρούμενος για την επικράτησή του, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στο court.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς:
Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους με πολύ ταλέντο. Σημαντική η νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και τη μοιράστηκα με τον κόσμο».
Για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Αμερικανό Φριτζ: «Μ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Σημαντική η νίκη, τον καλύτερο μου εαυτό με τον Φριτζ»
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που διήρκησε δύο ώρες και 45 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 7-5, 6-7 (2), 6-4 του Γάλλου Μπενουά Περ και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. «Είμαι χαρούμενος που νίκησα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους και διαθέτει πολύ ταλέντο. Είναι σημαντική η νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και την μοιράστηκα με τον […]
Το άρθρο Τσιτσιπάς: «Σημαντική η νίκη, τον καλύτερο μου εαυτό με τον Φριτζ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr