Kάτια Ζυγούλη: Aπόκάλυψε όσα άλλαξαν στη ζωή της με τον νέο χρόνο – «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση»

13:32 - 22/01/2022

H Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Σάκη Ρουβά. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους followers της και το έκανε μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η Κάτια Ζυγούλη ευχήθηκε στους ακόλουθούς της για τη νέα χρονιά, καθώς είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα […] The post Kάτια Ζυγούλη: Aπόκάλυψε όσα άλλαξαν στη ζωή της με τον νέο χρόνο – «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ζυγούλη: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της το νέο έτος – “Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση”

Τον τελευταίο καιρό η Κάτια Ζυγούλη απέχει από τα social media, όπως και ο Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κάτια Ζυγούλη: Η «περίεργη» ανάρτηση στα social media! «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση…»

Το μοντέλο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Κάτια Ζυγούλη, ο λόγος είναι πως έχει πάρει κάποιες δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της. Ειδικότερα, όπως έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram: «Καλή χρόνια σε όλους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κάτια Ζυγούλη: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση»

Ο λόγος που απέχει από τα social media

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»