Kάτια Ζυγούλη: Aπόκάλυψε όσα άλλαξαν στη ζωή της με τον νέο χρόνο – «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση»
13:32 - 22/01/2022
H Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Σάκη Ρουβά. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους followers της και το έκανε μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η Κάτια Ζυγούλη ευχήθηκε στους ακόλουθούς της για τη νέα χρονιά, καθώς είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα […]
The post Kάτια Ζυγούλη: Aπόκάλυψε όσα άλλαξαν στη ζωή της με τον νέο χρόνο – «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ζυγούλη: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της το νέο έτος – “Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση”
Τον τελευταίο καιρό η Κάτια Ζυγούλη απέχει από τα social media, όπως και ο Σάκης Ρουβάς.
Διαβάστε το στο thebest.grΚάτια Ζυγούλη: Η «περίεργη» ανάρτηση στα social media! «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση…»
Το μοντέλο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Κάτια Ζυγούλη, ο λόγος είναι πως έχει πάρει κάποιες δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της. Ειδικότερα, όπως έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram: «Καλή χρόνια σε όλους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚάτια Ζυγούλη: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση»
Ο λόγος που απέχει από τα social media
Διαβάστε το στο news.gr