Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινεί για τον μπαμπά της – «Μια μέρα απλά δεν ξαναξύπνησε»

18:52 - 22/01/2022

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε […] The post Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινεί για τον μπαμπά της – «Μια μέρα απλά δεν ξαναξύπνησε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον πατέρα της: "Μια μέρα απλά δεν ξαναξύπνησε"

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμα-δες" στην ΕΡΤ2, όπου μίλησε για τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, αλλά και για τη διαχείριση της απώλειας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινεί για τον μπαμπά της: «Μια μέρα απλά δεν ξαναξύπνησε» (vid)

Πιο συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχθηκε πως «όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν ξαφνικό, έφυγε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και απλά δεν ξαναξύπνησε. Ήταν δεκαοχτώ μέρες». «Ο μπαμπάς μου ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα της – «Έφυγε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή, «Μαμά -δες» με την Ζωή Κρονάκη. To άρθρο Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα της – «Έφυγε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον μπαμπά της - «Μια μέρα απλά δεν ξαναξύπνησε»

"Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι ποτέ" ομολογεί η ηθοποιός για την απώλεια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και τη ζωή της χωρίς αυτόν. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχθηκε: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν ξαφνικό, έφυγε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και απλά […] The post Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο