Survivor: «Έσπασε» η Βρισηίδα Ανδριώτου για την υγεία του Γιωρίκα Πηλίδη

21:22 - 22/01/2022

Στο Survivor του Σαββάτου έδειξε η Βρισιήδα Ανδριώτου την πιο ευαίσθητη πλευρά της στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. Ο λόγος […] The post Survivor: «Έσπασε» η Βρισηίδα Ανδριώτου για την υγεία του Γιωρίκα Πηλίδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor - Η ανησυχία της για την υγεία του Γιώργου Πηλίδη

Η παίκτρια της ομάδας των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα, αφού ο συμπαίκτης της οδηγήθηκε στους γιατρούς 

Διαβάστε το στο

Survivor: «Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου για την υγεία του Γιωρίκα Πηλίδη – «Eίναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα» (vid)

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Βρησιήδα Ανδριώτου δήλωσε πως «σήμερα ο Γιωρίκας ήταν πολύ χάλια στην υγεία του και πήγε στον γιατρό. Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του και δεν θα ήθελα να φύγει από το παιχνίδι γιατί είναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα. Είναι σαν τον μικρό μου αδελφό». «Ξεκινήσαμε να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: «Λύγισε» η Β.Ανδριώτου για την υγεία του Γ.Πηλίδη - «Είναι σαν τον μικρό μου αδελφό»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Βρισιήδα Ανδριώτου, έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της. Ο λόγος που λύγισε η γοητευτική infuencer ήταν η κατάσταση της υγείας του συμπαίκτη της, Γιωρίκα Πηλίδη ο οποίος και οδηγήθηκε στους γιατρούς του ριάλιτι επιβίωσης. Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Βρησιήδα Ανδριώτου δήλωσε πως «σήμερα ο Γιωρίκας ήταν πολύ χάλια στην υγεία του και πήγε στον γιατρό. Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του και δεν θα ήθελα να φύγει από το παιχνίδι γιατί είναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα. Είναι σαν τον μικρό μου αδελφό». «Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα, τον φρόντιζα λίγο παραπάνω γιατί μου έλειπε ο αδελφός μου και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό, όμως, το βάζω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Survivor 2022: Η Βρισηίδα ανησυχεί για την υγεία του Γιωρίκα και βάζει τα κλάματα

H Βρισιήδα Ανδριώτου έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της στην παραλία του Αγίου Δομινίκου στο Survivor 2022. Στο σημερινό επεισόδιο (22/1) του Survivor 2022 του η Βρισιήδα Ανδριώτου έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. Ο λόγος που λύγισε η γοητευτική infuencer ήταν η κατάσταση της υγείας του συμπαίκτη της, Γιωρίκα Πηλίδη ο οποίος και οδηγήθηκε στους γιατρούς του ριάλιτι επιβίωσης. Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Βρησιήδα Ανδριώτου δήλωσε πως «σήμερα ο Γιωρίκας ήταν πολύ χάλια στην υγεία του και πήγε στον γιατρό. Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του και δεν θα ήθελα να φύγει από το παιχνίδι γιατί είναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα. Είναι σαν τον

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο