Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει το χάπι του βιασμού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει χάπι του βιασμού» καταγγέλλει ο πατέρας της
Αποκάλυψε ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της, με τον ίδιο τρόπο που κακοποιήθηκε η 24χρονη Γεωργία - «Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα, να μην ντρέπονται τα κορίτσια» προτρέπει τα νέα παιδιά
Διαβάστε το στο Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει χάπι του βιασμού»
Συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού με τη χρήση ναρκωτικής ουσίας
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της είχε πέσει θύμα βιασμού - Της είχαν δώσει το χάπι
Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατήγγειλε πως η κόρη του ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της είχε πέσει θύμα βιασμού με χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιάννης Τοπαλούδης: «Και στην Ελένη είχαν δώσει το χάπι του βιασμού»
Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης Ελένης αποκάλυψε πως και στη κόρη του είχαν δώσει το χάπι του βιασμού «Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή…
Διαβάστε το στο politik.gr