Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει το χάπι του βιασμού»

11:52 - 23/01/2022

Ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε πως και η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμούΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει χάπι του βιασμού» καταγγέλλει ο πατέρας της

Αποκάλυψε ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της, με τον ίδιο τρόπο που κακοποιήθηκε η 24χρονη Γεωργία - «Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα, να μην ντρέπονται τα κορίτσια» προτρέπει τα νέα παιδιά

Διαβάστε το στο

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει χάπι του βιασμού»

Συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού με τη χρήση ναρκωτικής ουσίας

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της είχε πέσει θύμα βιασμού - Της είχαν δώσει το χάπι

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατήγγειλε πως η κόρη του ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της είχε πέσει θύμα βιασμού με χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιάννης Τοπαλούδης: «Και στην Ελένη είχαν δώσει το χάπι του βιασμού»

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης Ελένης αποκάλυψε πως και στη κόρη του είχαν δώσει το χάπι του βιασμού «Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες