Mε κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Α.Χαρίτσης

12:34 - 23/01/2022

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος είναι τριπλά εμβολιασμένος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.  Οπως ενημέρωσε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εσωτερικών, σε tweet του έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια. Η ανάρτησή του: «Το μοριακό τεστ που έκανα χθες βγήκε θετικό. Έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια. Παρακαλώ όσοι με συνάντησαν τις τελευταίες μέρες να πράξουν τα δέοντα. Να είστε όλες και όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας». Το μοριακό τεστ που έκανα χθες βγήκε θετικό. Έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και ευτυχώς τα συμπ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με κορωνοϊό ο Αλέξης Χαρίτσης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης. Δείτε την ανάρτηση του Το μοριακό τεστ που έκανα χθες βγήκε θετικό. Έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια. Παρακαλώ όσοι με συνάντησαν τις τελευταίες μέρες να πράξουν τα δέοντα. Το άρθρο Με κορωνοϊό ο Αλέξης Χαρίτσης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Αλέξης Χαρίτσης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε  ο Αλέξης Χαρίτσης. Ο Αλέξης Χαρίτσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και συνιστά σε όσους συνάντησε τις τελευταίες ημέρες να «πράξουν τα δέοντα». Ο βουλευτής του και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε πως ήταν τριπλά εμβολιασμένος και τα συμπτώματα που βιώνει μέχρι στιγμής είναι ήπια. Παράλληλα, στέλνει και ένα μήνυμα προς όλους, επισημαίνοντας πως πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας και τον περίγυρό μας. Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του «Το μοριακό τεστ που έκανα χθες βγήκε θετικό. Έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια. Παρακαλώ όσοι με συνάντησαν τις τελευταίες μέρες να πράξουν τα δέοντα. Να είστε όλες και

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις