Απάντηση Γεραπετρίτη: Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω τον Φουρθιώτη
21:02 - 23/01/2022
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας», τονίζει ο Γιώργος Γεραπετρίτης σχετικά με τους ισχυρισμούς του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη.Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τους ισχυρισμούς του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη έδωσε με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές». Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεραπετρίτης: «Ανθρωποφαγία από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον Φουρθιώτη»
Ο υπουργός Επικρατείας απαντά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τους ισχυρισμούς του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη
Διαβάστε το στο Γεραπετρίτης: Ανθρωποφαγία από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον Φουρθιώτη
Ο υπουργός Επικρατείας απαντά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τους ισχυρισμούς του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη
Διαβάστε το στο Γεραπετρίτης σε ΣΥΡΙΖΑ: Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Μένιο Φουρθιώτη
Τόνισε μάλιστα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές». Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπάντηση Γεραπετρίτη σε ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση Φουρθιώτη
Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr