Κακοκαιρία Ελπίδα: Η κίνηση του μετώπου μέχρι το βράδυ – Δείτε χάρτες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κακοκαιρία Ελπίδα: Πως κινούνται μετρό, ηλεκτρικός και τραμ – Που υπάρχουν προβλήματα
Με αρκετά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς. Τα λεωφορεία έχουν σταματήσει στις περισσότερες περιοχές να κυκλοφορούν ενώ ανακοίνωσε εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ για τραμ, ηλεκτρικό και μετρό. ΤΡΑΜ: Στη Γραμμή 7 του ΤΡΑΜ “Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος” προσωρινός τερματικός σταθμός είναι η στάση «ΠΑΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ», λόγω ... Περισσότερα
To άρθρο Κακοκαιρία Ελπίδα: Πως κινούνται μετρό, ηλεκτρικός και τραμ – Που υπάρχουν προβλήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ακινητοποιήθηκε το τραμ πριν τη Νέα Σμύρνη
Λόγω του μεγάλου ύψους χιονιού, το τραμ ακινητοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Διαβάστε το στο Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πότε θα υποχωρήσει ο χιονιάς – Αναλυτική πρόγνωση
Σφοδρός χιονιάς «σαρώνει» την Αττική με την πρωτεύουσα να έχει παραλύσει - Πότε θα σταματήσουν οι χιονοπτώσεις και θα βγει ξανά ο ήλιος
Διαβάστε το στο Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τι γίνεται με μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ
Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Διαβάστε το στο tovimaΚακοκαιρία Ελπίδα: Η κατάσταση είναι τραγική, είμαι στα όρια μου
Η κακοκαιρία Ελπίδα έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής με τους οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι σε διάφορα σημεία εντός και πέριξ της πρωτεύουσας. Στη διάρκεια της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» του τηλεοπτικού σταθμού Mega τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (25/1), ακούστηκε μαρτυρία οδηγού που μίλησε για την ταλαιπωρία του καθώς είχε ακινητοποιηθεί για 12 ώρες στην Λεωφόρο Μεσογείων. Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, είπε: «Είμαι στη Μεσογείων, έχω κλείσει 12ωρο. Είμαι στα όρια μου και δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για το τί θα γίνει στη συνέχεια», τόνισε και συνέχισε: «Αν θα πάμε σπίτια μας, αν θα κοιμηθούμε εδώ στη Μεσογείων, αν θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας –
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚακοκαιρία «Ελπίδα»: Αμέτρητες κλήσεις πολιτών που ζητούν ασθενοφόρα
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται όλη σχεδόν την ημέρα, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να συντονίσει τα δεκάδες περιστατικά που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, σε πολλούς δρόμους της Αθήνας.
Ο επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου επιβεβαίωσε στις 20.45 ένα περιστατικό υποθερμίας στην Αττική Οδό, 600 μέτρα πριν την έξοδο της Παλλήνης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προσπαθεί να προσεγγίσει το αυτοκίνητο εδώ και μισή ώρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο. Ο κ. Παπαευσταθίου, δήλωσε ακόμη, ότι σήμερα όλη σχεδόν την ημέρα, το ΕΚΑΒ δέχεται δεκάδες κλήσεις για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν δηλώσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, εξαιτίας των σ
Διαβάστε το στο pronews.grΚακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)
Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι το επιβατικό κοινό την Τρίτη (25/01) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από το πρωί. Η ενημέρωση για προαστιακό και τρένα.
Διαβάστε το στο fosonline.gr