Μπέσσυ Αργυράκη: Εξήγησε γιατί έφυγε από το DWTS

12:46 - 24/01/2022

Καλεσμένη στο Breakfast @Star ήταν Μπέσσυ Αργυράκη και πρώτα από όλα έδειξε ξανά τις χορευτικές της ικανότητες χορεύοντας στο πλατό με τον παρτενέρ της. Κατόπιν εξήγησε γιατί αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το DWTS δίνοντας τη θέση της στον Έντουαρντ Στεργίου που αποχώρησε τελικά την Κυριακή. «Ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο. Ένιωσα ότι είχα κλείσει τον […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: Εξήγησε γιατί έφυγε από το DWTS appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέσσυ Αργυράκη: Ο λόγος που αποχώρησε από το DWTS

Όσα δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη. Για τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Breakfast@star. «Ήταν κάτι αυθόρμητο, έκανα τον κύκλο μου. Τα μηνύματά μου τα πέρασα, όνομα δεν πήγα για να κάνω, ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός και επετεύχθη και μέσα από τον Έντουαρντ είπα ότι θέλω να δω να ... Περισσότερα To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: Ο λόγος που αποχώρησε από το DWTS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπέσσυ Αργυράκη: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

Η Μπέσσυ Αργυράκη, το Σάββατο (22/01) ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το DWTS και δυσαρέστησε τους θαυμαστές της με την απόφαση της αυτή. Το πρωί της Δευτέρας (24/01), η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησε για τον λόγο που οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το DWTS. «Ήταν κάτι αυθόρμητο, έκανα τον κύκλο μου. Τα μηνύματά μου τα πέρασα, όνομα δεν πήγα για να κάνω, ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός και επετεύχθη και μέσα από τον Έντουαρντ είπα ότι θέλω να δω να συνεχίζει ένα παιδί στη θέση μου, μαζί με τα άλλα παιδιά που είναι παιδιά μου και εμείς οι μεγαλύτεροι να χαρούμε και να τα καμαρώνουμε» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη. «Τις τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπέσσυ Αργυράκη: Για αυτό αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

Στο πλατό του Breakfast@star βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για τον λόγο που οδηγήθηκε στην απόφαση να […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: Για αυτό αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μπέσσυ Αργυράκη – Για αυτό αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

Στο πλατό του [email protected] βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για τον λόγο που οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το DWTS.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπέσσυ Αργυράκη – Για αυτό αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»