Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Στέφανο στους “8” του Australian Open

16:46 - 24/01/2022

Ο Τέιλορ Φριτζ προηγήθηκε 2-1 σετ, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τεράστια ανατροπή επικράτησε 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open. Αντίπαλός του θα είναι ο Γιανίκ Σίνερ (Νο10). Μια τρομερή μάχη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του τένις ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Τέιλορ Φριτζ. Ο Αμερικανός προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, […] The post Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Στέφανο στους “8” του Australian Open appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open

Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς...

Διαβάστε το στο Zougla

Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open 25/01/2022 Με πολλά ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο προημιτελικός με τον Σίνερ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στην φάση των «16» βρέθηκε να χάνει και 2-1 σετ από τον Αμερικανό Τάιλερ Φριτζ, όμως στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα μίλησε η καρδιά του Έλληνα πρωταθλητή. «Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έδωσα τα πάντα και είχα τον κόσμο στο πλευρό μου. Το γήπεδο πήρε φωτιά και η υπομονή μου απέδωσε. Είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)