Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Στέφανο στους “8” του Australian Open
16:46 - 24/01/2022
Ο Τέιλορ Φριτζ προηγήθηκε 2-1 σετ, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τεράστια ανατροπή επικράτησε 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open. Αντίπαλός του θα είναι ο Γιανίκ Σίνερ (Νο10). Μια τρομερή μάχη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του τένις ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Τέιλορ Φριτζ. Ο Αμερικανός προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, […]
The post Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Στέφανο στους “8” του Australian Open appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open
Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open
Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του
Διαβάστε το στο lykavitos.grΟ Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open
Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΟ Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open
Ο Τσιτσιπάς στο δρόμο για τον τελικό του Australian Open
25/01/2022
Με πολλά ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο προημιτελικός με τον Σίνερ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του
Έτοιμος για μία ακόμα πρόκριση, που θα τον στείλει πιο κοντά στον τελικό του Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Στην φάση των «16» βρέθηκε να χάνει και 2-1 σετ από τον Αμερικανό Τάιλερ Φριτζ, όμως στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα μίλησε η καρδιά του Έλληνα πρωταθλητή. «Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έδωσα τα πάντα και είχα τον κόσμο στο πλευρό μου. Το γήπεδο πήρε φωτιά και η υπομονή μου απέδωσε. Είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσ
Διαβάστε το στο filathlos.gr