Εριέττα Κούρκουλου: Μας δείχνει πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της
17:44 - 24/01/2022
«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά», γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τη φουσκωμένη κοιλιά […]
The post Εριέττα Κούρκουλου: Μας δείχνει πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και αποκαλύπτει το όνομα του γιος της
H ίδια και ο ο σύζυγός της ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς και τώρα που αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα έχουν αποφασίσει να απολαύσουν στο έπακρο το ταξίδι της κύησης του γιου τους.
Διαβάστε το στο Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της και αποκαλύπτει το όνομα του παιδιού της
Η Εριέττα Κούρκουλου ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και είχε μιλήσει πολλές φορές για αυτό
Διαβάστε το στο Baby boom: Η Εριέττα Κούρκουλου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της
Η Εριέττα Κούρκουλου περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδου της ζωής της και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.
Διαβάστε το στο vita.grΕριέττα Κούρκουλου: Ανέβασε φωτό με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ανακοίνωσε το όνομα του γιου της!
Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Εριέττα Κούρκουλου η οποία για αρκετό διάστημα απείχε από τα social media. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο gossip-tv.grΕριέττα Κούρκουλου: Αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της
Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τον τελευταίο καιρό απέχει από τα social media.
Διαβάστε το στο pagenews.gr