Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό: «Είναι ντροπή, δεν μας ενημέρωσε κανένας. Δεν έχουμε νερό, φαγητό, τίποτα»

17:46 - 24/01/2022

Η συνεχής χιονόπτωση και δύο νταλίκες που «δίπλωσαν» στον δρόμο, στο ύψος της Παλλήνης, καθήλωσαν τους οδηγούς στα οχήματά τους – «Οι υπεύθυνοι δεν μας ενημέρωσαν, ώστε να μην μπαίνουμε στην Αττική Οδό» είπε εγκλωβισμένος οδηγός  – «Αύριο θα ξεμπερδέψουμε» – Τι λέει η Αττική Οδός – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες Τραγικές καταστάσεις ζουν, εδώ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: Καμιά ενημέρωση, μου έδωσαν λίγες σταφίδες

Ο οδηγός μπήκε στην Αττική Οδό από την είσοδο Αχαρνών και βρίσκεται λίγο μετά τα διόδια της Κηφισίας, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, ενώ πλήρωσε κανονικά, χωρίς κανείς να του πει να μην μπει.

Διαβάστε το στο euro2day.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή