Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία»

18:20 - 24/01/2022

Ανοίγει περισσότερο η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για τα πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα, μία 30χρονη γυναίκα μίλησε στο Star, αποκαλύπτοντας με τη σειρά της ότι είχε ανάλογη εμπειρία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο που διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε η 24χρονη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. «Εγώ […] The post Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία για τον διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη το ίδιο με τη Γεωργία»

Ανοίγει περισσότερο η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για τα πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα, μία 30χρονη γυναίκα μίλησε στο Star, αποκαλύπτοντας με τη σειρά της ότι είχε ανάλογη εμπειρία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο που διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε η 24χρονη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. […] The post Νέα καταγγελία για τον διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη το ίδιο με τη Γεωργία» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Νέα καταγγελία βόμβα για τον γνωστό «μετρ» – διοργανωτή πάρτι: «Tο ίδιο με τη Γεωργία»

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν σε ένα σπίτι που δεν γνώριζα. Ήμουν ντυμένη, φορούσα μία πουκαμίσα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Ήταν ανοιχτή η πουκαμίσα και σηκώθηκα…», δήλωσε η 30χρονη σήμερα γυναίκα για την εμπειρία της το 2017. Ανοίγει περισσότερο η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για τα πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νέα καταγγελία βόμβα για τον γνωστό «μετρ» – διοργανωτή πάρτι: «Tο ίδιο με τη Γεωργία».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο»

Ανοίγει περισσότερο η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για τα πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα, μία 30χρονη γυναίκα μίλησε στο Star, αποκαλύπτοντας με τη σειρά της ότι είχε ανάλογη εμπειρία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο που διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε η 24χρονη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. «Εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν από το περιστατικό, στα μαγαζιά που σύχναζα ως φοιτήτρια. Το καλοκαίρι του 2017, άρχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Πίεζε να του απαντήσω. Μετά το καλοκαίρι έστειλε ξανά μηνύματα. Στην αρχή, πρότεινε να πάω εκεί που θα ήταν με την παρέα του και εγώ είπα όχι. Σταμάτησε και

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή