Ράσταβατς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, περαστικά στον Βέρχουλστ»
00:16 - 25/01/2022
Ράσταβατς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, περαστικά στον Βέρχουλστ»
25/01/2022
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σέρβος τεχνικός δεν παρέλειψε να στείλει τα περαστικά του στον τερματοφύλακα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Νταβίνο Βέρχουλστ.
«Πρώτα από όλα ελπίζω ότι ο Βέρχουλστ να είναι καλά, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και μακάρι να μην έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Μετά θέλω να πω ότι θέλω να πω ότι θαυμάζω πραγματικά τους παίκτες που από βδομάδα σε βδομάδα δείχνουν μια καλή εικόνα, με υπομονή επιμονή και συγκέντρωση καταφέρνουν να δείχνο
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νύχτα αγωνίας για τους επιβάτες τρένου που εγκλωβίστηκε στην Οινόη!
H αμαξοστοιχία της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην Οινόη, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, με τους επιβάτες να περιμένουν μέσα στο κρύο και τους εργαζόμενους να εγκλωβίζονται μη μπορώντας να γυρίσουν σπίτια τους. Ακούστε τη μαρτυρία επιβάτη στο OPEN πηγή φωτογραφιών GrTimes.gr
Το άρθρο Νύχτα αγωνίας για τους επιβάτες τρένου που εγκλωβίστηκε στην Οινόη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr