Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσω σπίτι»
11:00 - 25/01/2022
Η κακοκαιρία «Ελπίς» συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα, με πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ενώ χιλιάδες οδηγοί
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσω σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν από τους τυχερούς, ήταν δύσκολο να φτάσω σπίτι κι έμεινα στον Κοκλώνη» (vid)
Η παρουσιάστρια μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε: «Εγώ ήμουν από τους τυχερούς γιατί εχθές έφυγα απευθείας, ήρθαν και με πήραν και πήγα νότια. Όλοι οι συνεργάτες μου όμως, εγκλωβίστηκαν, όχι μόνο στην Αττική Οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους. Επικοινωνούσαμε συνέχεια με όλα τα παιδιά το καλό είναι ότι φτάσανε όλοι με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Λόγω του χιονιά, ήταν πολύ δύσκολο να πάω σπίτι μου, έμεινα στον Νίκο Κοκλώνη»
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» χτυπά την χώρα μας, χιλιάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι με τα οχήματά τους σε μεγάλους δρόμους, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε ορισμένες περιοχές. Ένας από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν χθες είναι και η Κατερίνα Καινούργιου. Το πρωί της Τρίτης (25/1), η παρουσιάστρια του «Super Kατερίνα» μίλησε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, στο δελτίο ειδήσεων […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Λόγω του χιονιά, ήταν πολύ δύσκολο να πάω σπίτι μου, έμεινα στον Νίκο Κοκλώνη» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr