Η κακοκαιρία «Ελπίδα» υποχωρεί, ο παγετός παραμένει

20:34 - 25/01/2022

Αναλυτικά οι προγνώσεις των ειδικών για τον καιρό

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός: Η Κακοκαιρία Ελπίς φεύγει – Ο παγετός έρχεται!

Υποχωρεί η κακοκαιρία Ελπίς, η οποία ωστόσο δίνει τη... σκυτάλη στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» στα διεθνή ΜΜΕ

Το χάος της κακοκαιρίας «Ελπίδα» απασχόλησε και τα ΜΜΕ του εξωτερικού.Τα προβλήματα και το μπάχαλο από την κακοκαιρία «Ελπίδα» απασχόλησε και τα ΜΜΕ στο εξωτερικό. Οι εικόνες χάους στην Αθήνα και την Αττική Οδό κάνουν τον γύρο του κόσμου, με το ABC News Australia να σημειώνει χαρακτηριστικά το εξής: Χάος. Δρόμοι μπλοκαρισμένοι από πεσμένα δέντρα… και αυτοκίνητα εγκλωβισμένα από το βάρος του χιονιού. Παράλληλα, το FOX αναφέρει ότι περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι έχουν απεγκλωβιστεί από αυτοκινητόδρομο στην Αθήνα. Θεέ μου… δεν έχω ξαναδεί έναν αυτοκινητόδρομο με τόση κίνηση… να φαίνεται εγκαταλελειμμένος με τόσα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Μάλιστα, τα γαλλικά Μέσα σχολίασαν την αντίθεση της χιονισ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας