Θετικός στον κορονοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Έλτον Τζον

20:47 - 25/01/2022

Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και ότι θα ακυρώσει δύο συναυλίες που επρόκειτο να δώσει στο Ντάλας, στις νότιες ΗΠΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας του. «Προσβλήθηκα από την Covid και επομένως πρέπει να επαναπρογραμματίσω τις συναυλίες μου στο Ντάλας», που είχαν προβλεφθεί για σήμερα και αύριο, έγραψε ο 74χρονος τραγουδιστής. «Ευτυχώς, έχω εμβολιαστεί πλήρως και έχω κάνει και την αναμνηστική δόση και τα συμπτώματά μου είναι ήπια, επομένως είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσω να δώσω τη συναυλία μου» το Σάββατο, στο Νορθ Λιτλ Ροκ, στο ‘Αρκανσο, συμπλήρωσε ο σερ Έλτον Τζον. «Προκαλεί πάντα τεράστια απογοήτευση ν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Ουίλιαμς-Γκος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Νάιτζερ Ουίλιαμς-Γκος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Έλτον Τζον - Το μήνυμά του

Το είδωλο της ποπ μουσικής Έλτον Τζον ανακοίνωσε σήμερα, στον λογαριασμό του στο Instagram, ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι θα ακυρώσει δύο συναυλίες που επρόκειτο να δώσει στο Ντάλας, στις νότιες ΗΠΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις