Πατούλης: Η Περιφέρεια έκανε ό,τι μπορούσε! Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του (ΒΙΝΤΕΟ)

18:46 - 26/01/2022

«Γίνονται εργασίες στη Μεσογείων, έχουν φύγει αρκετά αυτοκίνητα, να φύγουν όσα υπάρχουν για να ελευθερώσουμε όλη τη Μεσογείων, κάτι που έχει γίνει σε μεγάλο σημείο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης. «Η περιφέρεια, όσον αφορά τους κεντρικούς άξονες, παρά το πολύ χιόνι, μπόρεσε, τουλάχιστον στο 90%, από την πρώτη μέρα να μπορεί να γίνει η κυκλοφορία. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατούλης: Η Περιφέρεια έκανε ό, τι μπορούσε - Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

«Είμαι στους δρόμους και εγώ και οι συνεργάτες μου 3 μέρες προκειμένου να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ζητήσαμε συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν», ανέφερε ο κ. Πατούλης

Διαβάστε το στο

Πατούλης: Η Περιφέρεια έκανε ό, τι μπορούσε – Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Για τις ευθύνες της Περιφέρειας στη διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα μίλησε ο Γιώργος Πατούλης

Διαβάστε το στο

Πατούλης: Η Περιφέρεια έκανε ό, τι μπορούσε – Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Για τις ευθύνες της Περιφέρειας στη διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα μίλησε ο Γιώργος Πατούλης

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας