Το Ευαγγέλιο της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022 – Όσιος Εφραίμ ο Σύρος

13:02 - 27/01/2022

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ / 45 – 53 – 45 Καί ευθέως ηνάγκασε τούς μαθητάς αυτού εμβήναι εις τό πλοίον καί προάγειν εις τό πέραν πρός Βηθσαϊδάν, έως αυτός απολύση τόν όχλον … 46 καί αποταξάμενος αυτοίς απήλθεν εις τό όρος προσεύξασθαι. 47 καί οψίας γενομένης ήν τό πλοίον εν μέσω τής θαλάσσης, καί αυτός μόνος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 – Άγιος Εφραίμ ο Σύρος

Το Ευαγγέλιο της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Όσιος Εφραίμ ο Σύρος. Ο Όσιος Παλλάδιος. Η Αγία Χάρις η Μάρτυς. Κατά Μάρκο: Ο Ιησούς περπατά στο νερό. Η θεραπεία των αρρώστων στη Γεννησαρέτ. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 – Άγιος Εφραίμ ο Σύρος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Τι αναφέρουν στα πρωτοσέλιδα οι αθλητικές εφημερίδες για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιορτή σήμερα 28 Ιανουαρίου, εορτολόγιο: Όσιος Εφραίμ ο Σύρος

Εορτολόγιο: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης Χάρις. 28 Ιανουαρίου: Όσιος Εφραίμ ο Σύρος – Ο Όσιος Εφραίμ καταγόταν από την Ανατολή και γεννήθηκε στην πόλη Νίσιβη της Μεσοποταμίας πιθανώς το 308 μ.Χ. ή και ενωρίτερα. Ήκμασε επί Μεγάλου Κωνσταντίνου (324 – 337 μ.Χ.), Ιουλιανού του Παραβάτου (361 – 363 μ.Χ.) και των διαδόχων αυτού. ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο