Νέα καταγγελία από 16χρονη: 28χρονος της έταζε γάμο & όταν χώρισαν έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της

14:54 - 27/01/2022

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια νέα καταγγελία νεαρής κοπέλας σε βάρος 28χρονου. Ειδικότερα, η 16χρονη σύναψε εξ’ αποστάσεως σχέση μέσω social media με 28χρονο που συστηνόταν ως αστυνομικός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της έταζε... γάμο.   Όταν χώρισαν έστειλε στον πατέρα της, γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε πως θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο. Σε τηλεοπτική εκπομπή, δημοσιεύτηκαν επίσης ηχητικά ντοκουμέντα και απειλές, στα οποία αναφέρονταν:   «Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Της έταζε γάμο αλλά όταν χώρισαν έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της – «Είμαι ΟΥΚ εγώ» κόμπαζε

Ο 28χρονος γνώρισε την 16χρονη μέσω social media. Όταν κάποια στιγμή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος έκανε το αδιανόητο. Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της , στον πατέρα της

Διαβάστε το στο

Νέα καταγγελία για ιερέα που κατηγορείται για βι@σμό: Γυμvές φωτογραφίες 14χρονης

Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου κοριτσιού στα Κάτω Πατήσια. Μια 16χρονη δήλωσε πως ο ιερέας ήταν «φίλος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όλα τα παιδιά της ενορίας, ενώ η ίδια τον καταγγέλλει για παρενόχληση σε βάρος της, όταν εκείνη ήταν 14 ετών και αφού […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νέα καταγγελία για ιερέα που κατηγορείται για βι@σμό: Γυμvές φωτογραφίες 14χρονης.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις