Στις 17:30 ο Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει τη χαλάρωση των μέτρων

17:18 - 27/01/2022

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σήμερα Πέμπτη (27/1) στις 17.30 θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα της πανδημίας του κορονοϊού στο Υπουργείο Υγείας. Η επιτροπή των ειδικών συνεδρίασε για τα μέτρα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ισχύ για τον κορονοϊό και συγκεκριμένα για εκείνα που αφορούν κυρίως την εστίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast η Επιτροπή εισηγείται στην κυβέρνηση την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση, αλλά μόνο με καθήμενους, ενώ το ωράριο λειτουργίας των συγκεκριμένων καταστημάτων δεν αλλάζει με αποτέλεσμα να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Παράλληλα η Επιτροπή εισηγείται και την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50%, από το 10% με πλαφόν τα 1.000 άτομα που ισχύει σήμερα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: LIVE οι ανακοινώσεις Πλεύρη για χαλάρωση των μέτρων

Άρση περιορισμών στο ωράριο και τη μουσική σε εστίαση-διασκέδαση εισηγήθηκαν οι ειδικοί

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θάνος Πλεύρης: Οι ανακοινώσεις για τις αλλαγές στα μέτρα για την πανδημία

Ανακοινώσεις πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύουν για την αποφυγή της εξάπλωσης της Covid-19.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Θάνος Πλεύρης: Ανακοινώνει την χαλάρωση των μέτρων στις 17:30

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σήμερα στις 17.30 θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα της πανδημίας στο Υπουργείο Υγείας.  Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι ειδικοί εισηγήθηκαν την απευλευθέρωση του ωραρίου αλλά και της μουσικής στην εστίαση. Επίσης, αυξάνεται η πληρότητα στα γήπεδα στο 50%. Ειδικά στην εστίαση δεν θα αλλάξει το όριο ανά έξι άτομα και μόνο καθήμενους. 

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δείτε live τις ανακοινώσεις Πλεύρη για τη χαλάρωση των μέτρων

Από το υπ. Υγείας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας