Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα»
18:28 - 28/01/2022
Καλεσμένος στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη […]
The post Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανασκευάζει την πιο viral στιγμή του: «Ήταν πάνω στην ένταση…»
Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το zappIT, ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρεται στην παρέμβαση που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν στο πρωινό του ΑΝΤ1. και συζητήθηκε εντόνως. Θέλησε, μάλιστα, να ανασκευάσει ένα συγκεκριμένο της σημείο. Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα βγει να πω αυτό που νιώθω και για τους λόγους που είπα. Επειδή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣωτήρης Τσαφούλιας – «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα»
Καλεσμένος στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σωτήρης Τσαφούλιας – «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα»
Διαβάστε το στο spoilers