Μυτιλήνη: Φωτιά σε μεγάλη σκηνή στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ

21:04 - 28/01/2022

Η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα από υπερθέρμανση καλωδίων που χρησιμοποιήθηκαν σε θερμαντικό σώμα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυτιλήνη: Φωτιά σε μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό μεταναστών Καρά Τεπέ

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατάφερε και έσβησε τη φωτιά, η οποία ξέσπασε νωρίτερα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.  Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά ξέσπασε στις 19.30 το απόγευμα της Παρασκευής και κατέστρεψε ολοσχερώς μία μεγάλη σκηνή. Η σκηνή είχε «διαμερισματοποιηθεί» και εκεί έμεναν 40 ... Περισσότερα To άρθρο Μυτιλήνη: Φωτιά σε μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό μεταναστών Καρά Τεπέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μυτιλήνη: Φωτιά στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ – Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες από τη φωτιά στη Μυτιλήνη

Διαβάστε το στο in.gr

Μυτιλήνη: Φωτιά σε μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Καρά Τεπέ

‘Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία κατέσβησε φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 7:30 σήμερα το απόγευμα. Η σκηνή είχε «διαμερισματοποιηθεί» και σε αυτόν έμεναν 40 αιτούντες άσυλο οι οποίοι και απομακρύνθηκαν χωρίς τραυματισμούς και αυτή τη στιγμή τοποθετούνται σε νέο χώρο διαμονής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα από υπερθέρμανση καλωδίων που χρησιμοποιήθηκαν σε θερμαντικό σώμα. Πηγή φωτογραφίας: stonisi

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μυτιλήνη: Πυρκαγιά σε μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του ΚΥΤ στην Καρά Τεπέ

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία κατέσβησε φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 7:30 σήμερα το απόγευμα.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μυτιλήνη: Φωτιά σε μεγάλη σκηνή στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ - Βραχυκύκλωμα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ολοσχερώς κατέστρεψε η φωτιά την σκηνή στην οποία διέμεναν 40 άτομα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πυρκαγιά σε μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής στην Καρά Τεπέ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα από υπερθέρμανση καλωδίων που χρησιμοποιήθηκαν σε θερμαντικό σώμα.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Μυτιλήνη: Κατεσβέσθη φωτιά στο Καρά Τεπέ

Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία κατέσβησε φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 7:30 σήμερα το απόγευμα. Η σκηνή είχε «διαμερισματοποιηθεί» και σε αυτόν έμεναν 40 αιτούντες άσυλο οι οποίοι και απομακρύνθηκαν χωρίς τραυματισμούς και αυτή τη στιγμή τοποθετούνται σε νέο χώρο διαμονής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα από υπερθέρμανση καλωδίων που χρησιμοποιήθηκαν σε θερμαντικό σώμα. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μυτιλήνη: Φωτιά στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ (VIDEO) 

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 19.30 σήμερα Παρασκευή το απόγευμα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Καρά Τεπέ, στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία κατέσβησε τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς μεγάλη σκηνή στον καταυλισμό. Άρπαξε φωτιά στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν Η σκηνή είχε «διαμερισματοποιηθεί» και σε αυτόν έμεναν 40 αιτούντες άσυλο οι οποίοι και απομακρύνθηκαν χωρίς τραυματισμούς και αυτή τη στιγμή τοποθετούνται σε νέο χώρο διαμονής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα από υπερθέρμανση καλωδίων που χρησιμοποιήθηκαν σε θερμαντικό σώμα. The post Μυτιλήνη: Φωτιά στο ΚΥΤ του Καρά

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων