Σαρμπέλ: «Ήμουν συνέχεια άρρωστος, πολύ στρες, ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»
23:56 - 28/01/2022
Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Σαρμπέλ τη νύχτα της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Ο […]
The post Σαρμπέλ: «Ήμουν συνέχεια άρρωστος, πολύ στρες, ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαρμπέλ – «Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»
Ο Σαρμπέλ για την καραντίνα και την περιπέτεια με την υγεία του
Διαβάστε το στο Σαρμπέλ: «Ήμουν άρρωστος, ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»
Εξομολόγηση ψυχής από τον Σαρμπέλ για την περιπέτεια της υγείας του.Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του μιλησε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής Σαρμπέλ. Ο Σαρμπέλ σημείωσε χαρακτηριστικά στο OPEN πως, «το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω». «Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου». «Όταν πέθανε ο πα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣαρμπέλ: «Ήμουν συνέχεια άρρωστος – Ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»
Σαρμπέλ: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του τραγουδιστή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε μέσα στην καραντίνα.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣαρμπέλ: "Ήμουν συνέχεια άρρωστος, πολύ στρες, ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό"
"Πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣαρμπέλ: «Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Σαρμπέλ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, για τον γάμο του στη Σαντορίνη αλλά και τη συνεργασία του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που τώρα αγωνίζεται με την ομάδα των Διάσημων στο Survivor. . […]
The post Σαρμπέλ: «Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr