Ξέσπασε η Σοφία Βογιατζάκη για το MeToo: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε στον χώρο μας, πήρε μπάλα ανθρώπους που δεν έπρεπε»
00:30 - 29/01/2022
Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» στο πλευρό του καλού της φίλου Σαρμπέλ.
To άρθρο Ξέσπασε η Σοφία Βογιατζάκη για το MeToo: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε στον χώρο μας, πήρε μπάλα ανθρώπους που δεν έπρεπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη για #MeToo: Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε, πήρε η μπάλα ανθρώπους που δεν έπρεπε
Στο πλατό του After Dark βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη το βράδυ της Παρασκευής (28/1) προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο, Σαρμπέλ ο οποίος και ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo, ξεσπώντας για τον τρόπο που έγινε και το πώς έγινε. Ειδικότερα, η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αντιμετώπισα όλο αυτό με σιωπή, δεν πήρα θέση πουθενά, δεν είπα καμία άποψη κι ας με έπαιρναν από το πρωί μέχρι το βράδυ από όλα τα κανάλια. Θεωρώ ότι φωτίστηκε ένα κομμάτι που καλώς έγινε και φωτίστηκε. Θεωρώ, όμως ότι έγινε σε λάθος χώρο. Δεν είναι οι εκπομπές και ο τηλεοπτικός χώρος για να βγαίνουμε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βογιατζάκη: «Στο metoo πήρε η μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε»
Στο πλατό του After Dark βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο, […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: «Στο metoo πήρε η μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Βογιατζάκη: "Στο metoo πήρε η μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε"
"Η διάσταση που πήρε και όλη αυτή η παραφιλολογία, να βγαίνουμε ξαφνικά όλοι και να κουνάμε το δακτυλάκι, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr