Μετσόλα: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επουλωθεί το χάσμα στην Κύπρο
12:12 - 30/01/2022
«Είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στο νησί» δηλώνει στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου η νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, τονίζοντας ότι εκείνο που επιθυμεί είναι ένα σύγχρονο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μετσόλα: Είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στην Κύπρο
«Θα ήθελα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να αποτελέσει παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο για τα δικαιώματα των πολιτών, τα δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα», επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε το στο Μετσόλα: Αποφασισμένη να βοηθήσει να επουλωθεί το χάσμα στην Κύπρο
Αποφασισμένη να γεφυρωθεί το χάσμα στην Κύπρο δήλωσε η νέα Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα...
Διαβάστε το στο ZouglaΜετσόλα: Nα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στο νησί
Μετσόλα: Nα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στο νησίvdounis
Sun, 30/01/2022 - 16:08
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΚύπρος - Μετσόλα: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στο νησί
«Είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στο νησί», δηλώνει στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου η νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠρόεδρος ΕΚ: Αποφασισμένη να κάνω ό,τι μπορώ για να επουλωθεί το χάσμα στην Κύπρο
'Είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα στο νησί', δηλώνει στην εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ της Κύπρου η νέα Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, τονίζοντας ότι εκείνο που επιθυμεί είναι ένα σύγχρονο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Διαβάστε το στο matrix24.grΡ. Μετσόλα: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να να επουλωθεί το χάσμα στην Κύπρο
H νέα Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, μίλησε για το κυπριακό και για τις επιδιώξεις της ”Είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να επουλωθεί το χάσμα…
Διαβάστε το στο politik.gr