Στράτος Τζώρτζογλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Πάνο Νάτση – «Δεν ταιριάζει σε σένα το αντίο»

09:10 - 31/01/2022

Εξέφρασε τη θλίψη του αλλά και τη δυσκολία του να συνειδητοποιήσει ότι ο ηθοποιός δεν είναι πια εδώ...

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφοντας στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου συγκρούστηκε με φορτηγό, πέφτοντας νεκρός στο έδαφος με τη μηχανή του.

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Μακαλιάς: Δάκρυα στον «αέρα» της εκπομπής για τον Πάνο Νάτση – «Είναι σοκαριστικό να το συζητάμε»

Τα τελευταία δύο 24ωρα, η είδηση του τραγικού θανάτου του Πάνου Νάτση έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς: Δάκρυα στον «αέρα» της εκπομπής για τον Πάνο Νάτση – «Είναι σοκαριστικό να το συζητάμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»

Σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)