Στράτος Τζώρτζογλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Πάνο Νάτση – «Δεν ταιριάζει σε σένα το αντίο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφοντας στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου συγκρούστηκε με φορτηγό, πέφτοντας νεκρός στο έδαφος με τη μηχανή του.
Διαβάστε το στο Δημήτρης Μακαλιάς: Δάκρυα στον «αέρα» της εκπομπής για τον Πάνο Νάτση – «Είναι σοκαριστικό να το συζητάμε»
Τα τελευταία δύο 24ωρα, η είδηση του τραγικού θανάτου του Πάνου Νάτση έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό
To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς: Δάκρυα στον «αέρα» της εκπομπής για τον Πάνο Νάτση – «Είναι σοκαριστικό να το συζητάμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτράτος Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»
Σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από
To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr