Χονγκ Κονγκ: Παραιτήθηκε υπουργός μετά από συμμετοχή σε κορωνοπάρτι με πάνω από 200 άτομα

10:28 - 31/01/2022

Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε σήμερα αφότου παρέστη σε πάρτι γενεθλίων με περισσότερους από 200 προσκεκλημένους, την ώρα που οι υγειονομικές αρχές της πόλης είχαν ζητήσει από τον πληθυσμό να αποφεύγει τις συγκεντρώσεις για να προληφθεί η εξάπλωση του COVID-19.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε μετά από κορονοπάρτι με 200 καλεσμένους

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υπουργός Εσωτερικών στο Χονγκ Κονγκ αφού παρέστη σε πάρτι γενεθλίων με περισσότερους από 200 προσκεκλημένους, παραβλέποντας τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.  «Υπέβαλα την παραίτησή μου στην επικεφαλής της κυβέρνησης και προτίθεμαι να αφήσω τη θέση μου σήμερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή ... Περισσότερα To άρθρο Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε μετά από κορονοπάρτι με 200 καλεσμένους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός: Παραιτήθηκε Υπουργός στην Κίνα μετά από συμμετοχή σε γιορτή με 200 προσκεκλημένους

Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε σήμερα αφότου παρέστη σε πάρτι γενεθλίων με περισσότερους από 200 προσκεκλημένους, την ώρα που οι…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χονγκ Κονγκ: Παραιτήθηκε υπουργός – Σκάνδαλο με τη συμμετοχή σε πάρτι 200 ατόμων εν μέσω πανδημίας

Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε τη Δευτέρα (31/1) αφότου συμμετείχε σε πάρτι γενεθλίων με περισσότερους από 200 προσκεκλημένους, την ώρα που οι υγειονομικές αρχές της πόλης είχαν ζητήσει από τον πληθυσμό να αποφεύγει τις συγκεντρώσεις για να προληφθεί η εξάπλωση του κορονοϊού. «Υπέβαλα την παραίτησή μου στην επικεφαλής της κυβέρνησης και προτίθεμαι να αφήσω τη θέση μου σήμερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών του Χονγκ Κονγκ Κάσπαρ Τσούι, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Όντας ένας από τους κύριους υπευθύνους που είχαν επιφορτιστεί με την καταπολέμηση της πανδημίας, δεν έδωσα το καλύτερο παράδειγμα», αναγνώρισε ο 45χρονος υπουργός, ο οποίος ήταν μια από τις ανερχόμενες πολιτικ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χονγκ Κονγκ: Παραιτήθηκε ο υπ. Εσωτερικών επειδή παρέστη σε πάρτι με 200 άτομα

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενος κάποιος διαγνώσθηκε θετικός και όλοι μπήκαν σε καραντίνα, ενώ οι υγειονομικές αρχές είχαν ζητήσει από τους πολίτες να αποφύγουν τις συγκεντρώσεις The post Χονγκ Κονγκ: Παραιτήθηκε ο υπ. Εσωτερικών επειδή παρέστη σε πάρτι με 200 άτομα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Χονγκ Κονγκ: Παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών - Επειδή συμμετείχε σε πάρτι με 200 άτομα

Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε σήμερα αφότου παρέστη σε πάρτι γενεθλίων με περισσότερους από 200 προσκεκλημένους, την ώρα που οι υγειονομικές αρχές της πόλης είχαν ζητήσει από τον πληθυσμό να αποφεύγει τις συγκεντρώσεις για να προληφθεί η εξάπλωση της Covid-19. "Υπέβαλα την παραίτησή μου στην επικεφαλής της κυβέρνησης και προτίθεμαι να αφήσω τη θέση μου σήμερα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών του Χονγκ Κονγκ Κάσπαρ Τσούι. "Όντας ένας από τους κύριους υπευθύνους που είχαν επιφορτιστεί με την καταπολέμηση της πανδημίας, δεν έδωσα το καλύτερο παράδειγμα", αναγνώρισε ο 45χρονος υπουργός, ο οποίος ήταν μια από τις ανερχόμενες πολιτικές φυσιογνωμίες της κυβέρνησης του Χονγκ Κον

Διαβάστε το στο pronews.gr

Χονγκ Κονγκ: Παραιτήθηκε υπουργός - Σκάνδαλο με τη συμμετοχή σε πάρτι 200 ατόμων εν μέσω πανδημίας

Υπουργός στο Χονγκ Κονγκ παραιτήθηκε τη Δευτέρα (31/1) αφότου συμμετείχε σε πάρτι γενεθλίων με περισσότερους από 200 προσκεκλημένους, την ώρα που οι υγειονομικές αρχές της πόλης είχαν ζητήσει από τον πληθυσμό να αποφεύγει τις συγκεντρώσεις για να προληφθεί η εξάπλωση του κορονοϊού. «Υπέβαλα την παραίτησή μου στην επικεφαλής της κυβέρνησης και προτίθεμαι να αφήσω τη θέση μου σήμερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών του Χονγκ Κονγκ Κάσπαρ Τσούι, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Όντας ένας από τους κύριους υπευθύνους που είχαν επιφορτιστεί με την καταπολέμηση της πανδημίας, δεν έδωσα το καλύτερο παράδειγμα», αναγνώρισε ο 45χρονος υπουργός, ο οποίος ήταν μια από τις ανερχόμενες πολιτικές φυσ

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο