Κατερίνα Καινούργιου: Δάκρυα και οργή στον αέρα – «Δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή»
10:50 - 31/01/2022
Ο καλλιτεχνικός χώρος θρηνεί τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Δάκρυα και οργή στον αέρα – «Δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου: Δεν με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου, δεν είμαι η κατάλληλη για αυτή την εκπομπή
Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας ένα βίντεο με τη σύντροφό του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση η οποία δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν της φώναξαν, “Δεν είμαι η κατάλληλη για την εκπομπή…”
Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη γνώμη της, βλέποντας το πλάνο κάτω από το σπίτι της συντρόφου του Πάνου Νάτση, με το κοντρόλ να της βάζει τις φωνές. Το κοντρόλ διαφώνησε με τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου Ειδικότερα, το πλάνο που προβλήθηκε στην εκπομπή δεν άρεσε καθόλου στην παρουσιάστρια, η οποία εξέφρασε την άποψή της, […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν της φώναξαν, “Δεν είμαι η κατάλληλη για την εκπομπή…” appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜε δάκρυα η Κατερίνα Καινούργιου: Δεν με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου - Δεν είμαι η κατάλληλη για αυτή την εκπομπή (Βίντεο)
Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας ένα βίντεο με τη σύντροφό του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση η οποία δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.
Διαβάστε το στο «Έσπασε» on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή»
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο – και όχι μόνο για τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου και το ... Περισσότερα
To άρθρο «Έσπασε» on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου – «Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή»
Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε έντονα όταν έγινε αναφορά στον θάνατο του Πάνου Νάτση. Η αναφορά της σε τροχαίο που είχε στο παρελθόν η οικογένειά της.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για την εκπομπή, θέλει να την παρουσιάσει κανείς άλλος;» (Video)
«Αφού με επέλεξαν, θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου»
Διαβάστε το στο topontiki.grΚατερίνα Καινούργιου: Οργή και κλάματα στον αέρα εναντίον του Θέμη Μάλλη – Δεν μετράει η γνώμη μου στην ζωντανή εκπομπή
Media Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα και στράφηκε εναντίον του Θέμη Μάλλη. Χαμός στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καινούργιου: Οργή και κλάματα στον αέρα εναντίον του Θέμη Μάλλη – Δεν μετράει η γνώμη μου στην ζωντανή εκπομπή
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Καινούργιου: Οργή και κλάματα στον αέρα εναντίον του Θέμη Μάλλη – «Δεν μετράει η γνώμη μου στην εκπομπή»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα και στράφηκε εναντίον του Θέμη Μάλλη.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΚατερίνα Καινούργιου: Δάκρυσε on air – «Είμαι ακατάλληλη για αυτή την εκπομπή»
Τον πρόωρο χαμό του Πάνου Νάτση θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος. Ο μόλις 31χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1 και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.45, όταν η μηχανή, στην οποία επέβαινε ο Πάνος Νάτσης, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Δάκρυσε on air – «Είμαι ακατάλληλη για αυτή την εκπομπή» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr