Νίκος Ορφανός: «Έχω δεχτεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο – Έκανα τη δουλειά μου και πήγα παρακάτω» (Video)

11:14 - 31/01/2022

«Υπάρχουν 4-5 που δε συνεργάζομαι μαζί τους»

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ορφανός: Είχα δεχθεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο

Το εργασιακό bullying που έχει δεχθεί αποκάλυψε ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός, λέγοντας συγεκριμένα ότι ήρθε αντιμέτωπος με λεκτική βία μπροστά σε όλον τον θίασο, αλλά ότι κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός. «Είχα εργασιακό bullying, ήταν ένα επεισόδιο που το χειρίστηκα. Είχα δεχθεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο, που έδειχνε μια ανασφάλεια δική του, έκανα τη δουλειά μου και πήγα παρακάτω. Ένας ηθοποιός είναι ευάλωτος όταν αντιμετωπίζει κακοποιητικές συμπεριφορές όταν έχει κλείσει δουλειές για τη σεζόν» τόνισε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα». «Επιπλέον, υπάρχουν άτομα που δεν μπορώ να ξανασυνεργαστώ, είναι 4-5. Πρώτα ρωτάω ποιοι είναι οι συντελεστές και μετά τα λεφτά»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)