Αναβολή στην ενημέρωση για το εμβόλιο και τον covid

11:44 - 31/01/2022

Χωρίς ενημέρωση για το εμβόλιο και τον κορονοϊό θα «κυλήσει» η Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, καθώς αυτή αναβάλλεται. Το άρθρο Αναβολή στην ενημέρωση για το εμβόλιο και τον covid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Παραδοσιακά, εδώ και πολύ καιρό, οι Δευτέρες είναι οι ημέρες της ενημέρωσης από την πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους. Σήμερα (31.01.2022), δεν είναι μια τέτοια μέρα… Ο Μάριος Θεμιστοκλέους έχει ανακοινώσει από την περασμένη Πέμπτης ότι έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Και άρα, δεν θα ... Περισσότερα To άρθρο Αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιατί αναβάλλεται η ενημέρωση σήμερα για τους εμβολιασμούς

Αναβάλλεται για σήμερα η καθιερωμένη ενημέρωση για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα.Θετικός στον κορονοϊός βρέθηκε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή. Ο κ. Θεμιστοκλέους συμμετέχει κάθε Δευτέρα στην τακτική ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας, μαζί με την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου. Ωστόσο, λόγω της νόσησής του με Covid, ο κ. Θεμιστοκλέους δεν θα συμμετέχει και έτσι η ενημέρωση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους έχει ανακοινώσει από την περασμένη Πέμπτη ότι έχει βρεθεί θετικός στον ιό

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία