Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή – «Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου;»
11:52 - 31/01/2022
Με δάκρυα στα μάτια αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή ένα βίντεο με τη σύντροφο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν έξω από το σπίτι της για μια δήλωσή της, κάτι που όμως δεν πήρε. «Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, αλλά εγώ διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Βέβαια τηλεοπτικά συμβαίνει. Εγώ διαφωνώ με αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Παιδιά καταλαβαίνω, εδώ δουλεύουμε και εμείς την επόμενη ημέρα απολογούμαστε και βλέπουμε και τα νούμερα… Θα παρουσιάζουμε όλο το ρεπορτάζ, θα το δούμε όλο.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με αφήνουν να λέω την γνώμη μου»
Ένα άσχημο ξέσπασμα είδαμε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή Super Κατερίνα από την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου. Ποιος ο λόγος;
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με αφήνουν να λέω την γνώμη μου» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com