Κατερίνα Καινούργιου για την κατάψυξη ωαρίων: «Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη»
13:20 - 31/01/2022
Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την μεγάλη απόφαση και την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε και επίσημα την διαδικασία
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για την κατάψυξη ωαρίων: «Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Καινούργιου για τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης: «Οι ορμόνες που παίρνω με επηρεάζουν, είμαι πολύ ευσυγκίνητη»
Η παρουσιάστρια μίλησε για τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθεί για τη διαδικασία
Διαβάστε το στο Καινούργιου για την κατάψυξη ωαρίων: Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη
Η παρουσιάστρια του Alpha έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει τα δικά της παιδιά και έτσι λίγο πριν κλείσει τα 37 της χρόνια έκανε αυτό το «δώρο» στον εαυτό της
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες…»
Τη Δευτέρα, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Καινούργιου για τη κρυοσυντήρηση ωαρίων : «Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες…»
Τη Δευτέρα, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, αναφέρθηκε στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων, στην οποία υποβάλλεται το τελευταίο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: "Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη" [Βίντεο]
Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη διαδικασία που ξεκίνησε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, την οποία και γνωστοποίησε μέσω των social media.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚατερίνα Καινούργιου: Οι ορμόνες που παίρνω με επηρεάζουν, είμαι πολύ ευσυγκίνητη
Ιδιαίτερα ευσυγκίνητη είναι η Κατερίνα Καινούργιου κι όπως αναφέρει, ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ορμόνες που λαμβάνει καθημερινά. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την Παρασκευή πως ξεκίνησε τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης και όπως ανέφερε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της, οι οδηγίες που της έχει δώσει ο γιατρός της είναι πολύ συγκεκριμένες. Εκτός από την ειδική διατροφή […]
Διαβάστε το στο dete.gr