Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τους εγκλωβισμούς στην Αττική Οδό – Το νέο ποσοστό του ΚΙΝΑΛ

20:26 - 31/01/2022

Στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ αποτυπώθηκε η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βρίσκεται στις 10 μονάδες, με την έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί μετά από την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα που προκάλεσε τους χιλιάδες εγκλωβισμούς των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό. Η δημοσκόπηση είναι διπλή και πραγματοποιήθηκε από 22-24 Ιανουαρίου και 26-29 Ιανουαρίου, με τη δεύτερη ημερομηνία να αφορά τους πολιτικούς δείκτες όπως την πρόθεση ψήφου. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, το ΚΙΝΑΛ 14,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4,5%, το ΜέΡΑ 25 3%, οι Έλληνες για την Πατρίδα 1,5%, η Δημιουργία Ξανά 1%, 6,5% άλλο κόμμα και 8,5% είναι οι αναποφάσιστοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ-Το νέο ποσοστό του ΚΙΝΑΛ

Στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ αποτυπώθηκε η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βρίσκεται στις 10 μονάδες, με την έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί μετά από την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα που προκάλεσε τους χιλιάδες εγκλωβισμούς των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό. Η δημοσκόπηση είναι διπλή και πραγματοποιήθηκε από 22-24 Ιανουαρίου και 26-29 […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Δημοσκόπηση Pulse: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τους εγκλωβισμούς στην Αττική Οδό – Ποσοστό «έκπληξη» για το ΚΙΝΑΛ

Τι απαντούν οι πολίτες Στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ αποτυπώθηκε η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βρίσκεται στις 10 μονάδες, με την έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί μετά από την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα που προκάλεσε τους χιλιάδες εγκλωβισμούς των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό. Η δημοσκόπηση είναι διπλή και πραγματοποιήθηκε από 22-24 Ιανουαρίου και 26-29 Ιανουαρίου, με τη δεύτερη Το άρθρο Δημοσκόπηση Pulse: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τους εγκλωβισμούς στην Αττική Οδό – Ποσοστό «έκπληξη» για το ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά την Αττική Οδό – Το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ

Στις 10 μονάδες η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ με την έρευνα να πραγματοποιείται κατόπιν της πρόσφατης κακοκαιρίας Ελπίς και το χάος με χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, […] The post Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά την Αττική Οδό – Το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/4/2024

Αποδοκίμασαν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στον Βόλο – «Δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία»

Πέθανε ο αδερφός της Ελένη Βιτάλη – «Ξεψύχησες στα χέρια μου»

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

«Έκλεισε» και το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Αυτοί είναι οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι

Δένδιας: Για την Ελλάδα ο Λόρδος Βύρων ήταν ο πιο γνωστός φιλέλληνας