Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου, με έβγαζαν πάντα τρελή»

13:26 - 01/02/2022

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου ότι έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Δάνη Κατρανίδη, To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου, με έβγαζαν πάντα τρελή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου, με έβγαζαν πάντα τρελή

«Είχα κλειδιά σπιτιού, είχα ανοίξει την κάτω πόρτα και πήγα και χτύπησα την πάνω. Με ρωτούσε μα πώς μπήκες», είπε χωρίς κόμπλεξ η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Καινούργιου: Παρακολουθούσα κρυφά τους συντρόφους μου, νοίκιαζα αμάξια να μη με καταλάβουν. Με έβγαζαν τρελή

Σε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της και την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή της δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου. Με αφορμή την αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου ότι έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Δάνη Κατρανίδη, η Καινούργιου προχώρησε και εκείνη σε αποκαλύψεις για το δικό της παρελθόν. Η παρουσιάστρια του «Super […] The post Καινούργιου: Παρακολουθούσα κρυφά τους συντρόφους μου, νοίκιαζα αμάξια να μη με καταλάβουν. Με έβγαζαν τρελή appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου - Με έβγαζαν πάντα τρελή

«Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο

Οι αποκαλύψεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τον πρώην άντρα της, Δάνη Κατρανίδη και τις ιστορίες που τον παρακολουθούσε όσο ήταν μαζί, στάθηκαν αφορμή για μία δημόσια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή της Τρίτης (1/2). Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άκουσε με προσοχή όσα είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια, άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό της κοινό ότι παρόμοιες τακτικές έχει ακολουθήσει και η ίδια. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε χαρακτηριστικά: «Ωραία ιδέα μου έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει… Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, μη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της: «Πάντα με έβγαζαν τρελή»

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης με αφορμή τη δήλωση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου ότι έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Δάνη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου, με έβγαζαν πάντα τρελή – Με ταξί δεν έχω…» (vid)

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» χωρίς ίχνος κόμπλεξ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει και εκείνη πρώην συντρόφους της. «Ωραία ιδέα μου έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει… Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, μη με σχολιάσει ο ταξιτζής. Πάντα με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου - Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει

Η Κατερίνα Καινούργιου «εμπνεύστηκε» την ομολογία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου ότι παρακολουθούσε τον Δάνη Κατρανίδη.Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε σήμερα στην «Super Κατερίνα» για την σχέση της με τον τέως σύζυγό της Δάνη Κατρανίδη, τον οποίον, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, ζήλευε παθολογικά. Ανάμεσα στα πολλά και «χαριτωμένα» που ανέφερε είναι πως παρακολούθησε τον σύζυγό της με ταξί γιατί πίστευε ότι την απατούσε. Η Κατερίνα Καινούργιου ταυτίστηκε απόλυτα με την εξομολόγηση της ηθοποιού. «Ωραία ιδέα μου έδωσε. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει Έχω παρακολουθήσει με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει -για να μην με καταλάβουν- δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ με ταξί. Φοβόμουν μην με σχολιάσει ο τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου"

"Με έβγαζαν πάντα τρελή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με αμάξι»

Το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου, με αφορμή την αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι έχει παρακολουθήσει με ταξί τον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει και εκείνη τον ντετέκτιβ σε προηγούμενες σχέσεις της. «Ωραία ιδέα μου έδωσες, κυρία Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με αμάξι» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της