Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η δεύτερη συνέντευξη της Γεωργίας Μπίκα – Τι ανέφερε για τις τοξικολογικές εξετάσεις (vid)
13:00 - 02/02/2022
Όπως ανακοινώθηκε οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν αρνητικές, όσον αφορά στην ύπαρξη κάποιας χημικής ουσίας αλλά και μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας, με την πλευρά της να ζητά επανέλεγχο και να υποστηρίζει ότι «υπήρξε καθυστέρηση στο να ληφθεί το δείγμα». Η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Ένας βιασμός δεν προκύπτει μόνο από τα χάπια – Τι λέει η Γεωργία μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις
Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις. Η 24χρονη μίλησε διαδικτυακά στο Instagram με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την ημέρα που έκανε την καταγγελία για τον βιασμό της στην αστυνομία και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα για τις τοξικολογικές εξετάσεις. «Ένας βιασμός δεν προκύπτει μόνο από τα χάπια. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ήμουν στο αστυνομικό τμήμα. Υπολογίζω ότι γύρω στις 3 με 3:30 το προηγούμενο βράδυ κατανάλωσα το χάπι. Μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο. Έπειτα άλλαξαν βάρδια οπ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr