Η μητέρα του Άλεξ ξεσπά: «Όλοι ξέρουν πού είναι ο γιος μου, αλλά σιωπούν. Εγώ όμως είμαι πάντα εδώ, για τους θυμίζω τι έγινε»
09:16 - 03/02/2022
Η μητέρα του Άλεξ ξεσπά: «Όλοι ξέρουν πού είναι ο γιος μου, αλλά σιωπούν. Εγώ όμως είμαι πάντα εδώ, για τους θυμίζω τι έγινε» Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2006 όταν η εξαφάνιση ενός ανήλικου αγοριού, του Άλεξ, “πάγωνε” το πανελλήνιο και έστρεφε τα βλέμματα στη Βέροια. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε η κοινή γνώμη τις […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξαφάνιση μικρού Άλεξ: Όλοι ξέρουν που είναι ο γιος μου, αλλά σιωπούν. Είμαι εδώ να τους θυμίζω τι έγινε- ΒΙΝΤΕΟ
Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2006 όταν η εξαφάνιση ενός ανήλικου αγοριού, του Άλεξ, «πάγωνε» το πανελλήνιο και έστρεφε τα βλέμματα στη Βέροια. Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση του τότε 11χρονου αγοριού. Έρευνες επί ερευνών, σενάρια επί σεναρίων και ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού χρόνου από ειδικούς...
The post Εξαφάνιση μικρού Άλεξ: Όλοι ξέρουν που είναι ο γιος μου, αλλά σιωπούν. Είμαι εδώ να τους θυμίζω τι έγινε- ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.gr