Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα να πηγαίνουμε μαζί για πεντικιούρ» – Η αδιάκριτη ερώτηση στην Μαριαλένα
12:18 - 03/02/2022
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» τον Μαύρικιο Μαυρικίου που πήγε
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα να πηγαίνουμε μαζί για πεντικιούρ» – Η αδιάκριτη ερώτηση στην Μαριαλένα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Θέλω έναν άντρα να πηγαίνουμε μαζί για πεντικιούρ (Βίντεο)
Η αδιάκριτη ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση - Την ρώτησε "πότε έκανε έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη μετά την επανασύνδεσή τους"
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα να πηγαίνουμε μαζί για πεντικιούρ»
Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα να πηγαίνουμε μαζί για πεντικιούρ» Η αδιάκριτη ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη Τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της κάνει εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για θέματα που την απασχολούν. Σήμερα μέσα από το βήμα της εκπομπής της η παρουσιάστρια […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr