«Έκανα το εμβόλιο και δείτε τι έπαθα»: Η Χρυσηίδα Δημουλίδου δείχνει σε ζωντανή μετάδοση φωτογραφίες-ντοκουμέντο

12:44 - 03/02/2022

Η γνωστή συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε και με την οποία κατήγγειλε ότι έπαθε λύκο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Γολγοθά της!  H συγγραφέας δημοσίευσε φωτογραφίες του δέρματός της που προκαλούν σοκ και τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Pfizer.  «Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις