Υγειονομικός σε αναστολή: «Ζούμε από την αλληλεγγύη του κόσμου - Κάνουμε οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσουμε»

19:12 - 03/02/2022

Συγκλονίζει η συνέντευξη υγειονομικού σε αναστολή που σε λίγες ημέρες μπορεί να μετατραπεί σε απόλυση σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανεκιδιήγητου υπουργού Υγείας. «Μέσα από την αλληλεγγύη του κόσμου, παίρνουμε κι εμείς κουράγιο,  υπογράμμισε η κα Νίκη Παπαπάνου, μιλώντας στον Focus FM και το Στέφανο Δαμιανίδη. «Εχθές μαζεύαμε τρόφιμα στο σπίτι μου, τα μοιράσαμε μαζί με ένα ποσό που μαζέψαμε από την αλληλεγγύη του κόσμου. Θέλω να ενημερώσω τον κο Βασιλακόπουλο ότι με αυτά ζούμε, με την αλληλεγγύη και το ευχαριστώ του κόσμου, για το ότι στεκόμαστε έτσι όπως στεκόμαστε. Και να ξέρει ότι λίπος δεν υπάρχει, υπάρχει όμως σθένος και δύναμη στο να κρατήσουμε μέχρι τέλους. Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια. Όποιος

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υγειονομικός σε αναστολή: «Ζούμε από την αλληλεγγύη του κόσμου – Κάνουμε οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσουμε»

Συγκλονίζει η συνέντευξη υγειονομικού σε αναστολή που σε λίγες ημέρες πρόκειται να μετατραπεί σε απόλυση σύμφωνα [...] The post Υγειονομικός σε αναστολή: «Ζούμε από την αλληλεγγύη του κόσμου – Κάνουμε οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσουμε» appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις