Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Νέιτς Βίντμαρ

20:50 - 03/02/2022

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Νέιτς Βίντμαρ 03/02/2022 Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου τερματοφύλακα Νέιτς Βίντμαρ με τη μορφή δανεισμού από την Ολίμπια Λουμπλιάνας. Μάλιστα ο Βίντμαρ προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα με τους νέους συμπαίκτες του.  Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού: «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τον δανεισμό του Νέιτς Βίντμαρ από την Ολίμπια Λουμπλιάνας. Ο Νέιτς Βίντμαρ είναι 33 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Γεννημένος στη Λουμπλιάνα στις 31 Μαρτίου του 1989, ο Βίντμαρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντομζάλε και το 2009, σε ηλικία είκοσι ετών ανέβηκε στην ανδρική ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Σαλέμ Εμπακατά

Ενίσχυση για τον Άρη στο δεξί άκρο της αμυντικής του γραμμής. Την απόκτηση του Σαλέμ Εμπακατά ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Κονγκολέζου δεξιού μπακ Σαλέμ Εμπακατά (Salem M’Bakata), ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Ο Εμπακατά «… γεννήθηκε στην Κινσάσα της ... Περισσότερα To άρθρο Ο Άρης ανακοίνωσε τον Σαλέμ Εμπακατά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωνικός: Ανακοίνωσε και τυπικά τον Βίντμαρ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Νέιτς Βίντμαρ, με τον 33χρονο διεθνή Σλοβένο γκολκίπερ να κλείνει ως δανεικός από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»